Kasper J.: Har udfordret FCM-ideologien

Djurgårdens nye målmand Kasper Jensen gider ikke bruge tid på at spekulere på, om det var en fejl at tage til FC Midtjylland. Han glæder sig over, at det lykkes ham at udfordre Jonas Lössl og hele FC Midtjyllands grundideologi.

FC Midtjylland har solgt den 29-årige målmand Kasper Jensen til Djurgården i Sverige. En interesse der allerede blev født i sommer, men som først blev rigtig konkret, da Jensen i starten af december var i Stockholm for at se på forholdene i den svenske traditionsklub.

Kasper Jensen er lige nu i Danmark for at ordne en række praktiske ting, inden han i morgen eller overmorgen flyver til Sverige for at begynde et nyt fodboldliv hinsidan. På halvandet år nåede Kasper Jensen at få i alt 22 kampe for FC Midtjylland, og det er han stolt over.

- Jeg kom hjem til FC Midtjylland fra Tyskland for at spille kampe, og jeg er stolt over, at det lykkedes mig at udfordre hele FC Midtjyllands grundideologi ved på et tidspunkt at have slået Jonas Lössl af holdet. Jeg kan stadig ikke forstå, at jeg ikke spillede mere, men omvendt kan jeg godt forstå, at de ville bruge Lössl, når nu deres grundideologi er, at de vil bruge deres egne spillere. Der passede jeg så ikke så godt ind.

- Men jeg vil ikke kalde mit skifte til FC Midtjylland for en fejl. Det ønsker jeg slet ikke at spekulere i. Jeg har haft en god tid i FC Midtjylland, hvor jeg har haft mange gode sociale stunder. Derfor er det selvfølgelig også lidt ærgerligt at skulle tømme sit skab, inden de andre er mødt til træning, men mon ikke jeg kommer tilbage på et tidspunkt og får mulighed for at sige farvel til drengene, siger Kasper Jensen til tipsbladet.dk.

Debut mod Jesper Christiansen?
I Djurgården venter der ham formentlig en tilværelse som førstemålmand, for Djurgården-træner Magnus Pehrsson har hentet Kasper Jensen for at spille. Det er i hvert fald de signaler, han har fået. Og Kasper Jensen kan slet ikke vente med at komme igang.

- Det har været vigtigt for mig, at det er mig, de vil have. De har været interesseret længe, og jeg mener, at det her skifte er et stort skridt op for mig. Jeg kommer til at spille for en traditionsklub. Jeg ved godt, at klubben har haft et par sæsoner, hvor det er gået mindre godt, men jeg ved, at klubben er gået igang med en proces, hvor de vil bygge en ny rygrad på holdet. Den proces glæder mig til at være med til at påvirke.

- Jeg har fået at vide, at Magnus har ledt efter en keeper med stor karisma og stor personlighed, og jeg er selvfølgelig stolt over, at han og de andre folk i Djurgården er blevet overbevist af mine præstationer i de kampe, jeg nåede at få for FC Midtjylland, siger Kasper Jensen.

Djurgården åbner den nye Allsvenskan-sæson med en udekamp den 31. marts mod Elfsborg, der fortsat har Jensens danske målmandskollega Jesper Christiansen i truppen. Christiansen menes dog at være på vej væk fra Elfsborg, så det er langtfra sikkert, at de to danskere ramler sammen i det opgør.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Brøndby regner med flere transfers

14:19 Per Rud vil ikke love flere transfers, men det vil overraske ham meget, hvis ikke der sker flere handler i Brøndby i løbet af sommeren. Læs mere
 

Antonsson valgte FCK foran flere andre bejlere

14:02 - Der var interesse fra flere andre hold, men da FCK kom på banen, føltes det rigtigt. Det, man kan få i FCK, er svært at finde hos andre klubber, siger Mikael Antonsson om skiftet til den danske sølvvinder. Læs mere
 

Red Bull-boss: Alle elsker Yussuf Poulsen

12:53 Yussuf Poulsen har været i RB Leipzig i et år, og det danske stortalent er et kæmpe hit i den storsatsende tyske klub. Læs mere
 

Rud: Almebäck er topprofessionel

11:21 Brøndbys sportsdirektør Per Rud vil ikke afvise, at Michael Almebäck kan blive solgt, men han understreger, at klubben er meget glade for den svenske forsvarsspiller. Læs mere
 

Bakspejlet: OB's begravelse - Zankas comeback

10:43 Tipsbladet.dk ser tilbage på Superliga-runden, der bød på en stor OB-nedtur, en FCK-sejr i Parken og en ny triumf til AaB. Læs mere
 

Nyhedsanalyser fra Conte/Nestor

C/N: Optakt Israel - Palæstina

23/07 Dette er en optakt til arvefjendeopgøret i mellem Israel og Palæstina. I fodboldmæssig forstand. Læs mere

 

C/N: Bedst til at være dårligst

16/07 Denne analyse handler om hvem der kan rykke ud af Superligaen Læs mere

 

C/N: Midtbane-karrusellen

13/07 Denne analyse handler om kommende og nuværende transfers Læs mere

 

Afstemning

FCK opruster igen - men vinder de Superligaen?