St tipsbladet.dk's bedømmelser af spillerpræstationerne i opgøret mellem FC København og Esbjerg.

FC København:

Johan Wiland - 3 bolde

Var prisgivet ved begge Esbjergs scoringer. Diskede dog heller ikke op med noget ekstraordinært.

Lars Jacobsen - 3 bolde

Startede inde for anden kamp i træk og har muligvis vundet sin plads tilbage fra Christoffer Remmer. Mandag gjorde han i hvert fald ikke noget for at tabe den igen.

Kris Stadsgaard - 4 bolde

Var forudseende og stærk i duellerne. Noget af det bedste fra Kris Stadsgaard denne sæson. Tæt på fem bolde.

Georg Margreitter - 2 bolde

Var meget tæt på at koste FCK sejren i Slagelse Skærtorsdag. I dag gjorde han det så, da han lavede et dumt straffespark i overtiden.

Pierre Bengtsson - 3 bolde

FC Københavns måske bedste spiller dette forår, og igen spillede svenskeren en god kamp. Fint oplæg til Christian Bolanos.

Thomas Kristensen - 3 bolde

Formstærke TK bidrager ikke med meget kunst, men er en solid håndværker. Udskiftet med en skade efter 70 minutter.

Claudemir - 3 bolde

Havde en god afslutning i starten af 2. halvleg, men ellers en af de mere anonyme FCK'ere.

Christian Bolanos - 5 bolde

Jamen, Bolanos dog! Costaricaneren var både målfarlig og initiativrig denne mandag. Har ikke spillet så godt i lang, lang tid. Smuk scoring til 2-1.

Daniel Braaten - 3 bolde

Glider ind og ud af FC Københavns startopstilling. I dag var han med, men gjorde ikke meget for at overbevise om, at han også skal være det næste gang. Skulle have været udskiftet i 2. halvleg, men blev på banen, da Thomas Kristensen blev skadet.

Igor Vetokele - 3 bolde

Man lægger ikke så meget mærke til belgieren, men han formår som regel altid lige at få puttet en enkelt bold i kassen. Således også i dag. Udskiftet efter 83 minutter.

Andreas Cornelius - 3 bolde

Cornelius fik tanket selvtillid med en afgørende scoring Skærtorsdag. Kæmpede bragt denne mandag, men fik igen ikke scoret på hjemmebane.

Martin Dubravka - 2 bolde

Kostede med et fælt drop Esbjerg sejren over Randers i torsdags, og mandag så han også dum ud, da Igor Vetokele udlignede til 1-1. Det har ikke været hans påske.

Peter Ankersen - 3 bolde

Esbjerg-stjernen var tilbage fra karantæne, men fik ikke for alvor sat noget aftryk. Hans mislykkede overlap førte til FCK's anden scoring.

Kian Hansen - 3 bolde

Er i gang med sine sidste kampe som Esbjerg-spiller, og at vestjyderne mister en dygtig forsvarsspiller, beviste han igen. Havde mange dueller med Cornelius.

Michael Jakobsen - 3 bolde

Den tidligere FCK-spiller reddede sit hold tidligt i kampen. Spillede solidt i midterforsvaret.

Jonas Knudsen - 4 bolde

Stod for et fremragende oplæg til Jakob Ankersen og er offensivt en rigtig dygtig back. Får han defensiven med, har Esbjerg muligvis fået en ny landsholdsback.

Magnus Lekven - 2  bolde

Støvsugede knap så meget til sig, som han plejer og havde lige lovlig mange fejlafleveringer.

Hans Henrik Andreasen - 3 bolde

Den gode, gamle Esbjerg-kaptajn kom til Parken med et drømmemål i frisk erindring. Virkede træt og blev ofte overløbet på midtbanen. Helt dårligt bliver det dog aldrig med HH.

Jeppe Andersen - 3 bolde

Var med i opspillet til Jakob Ankersens føringsmål. Gjorde fysisk ondt på Lars Jacobsen - den fik han dog tilbagebetalt i 2. halvleg.

Jakob Ankersen - 4 bolde

Bragte Esbjerg foran med et resolut spark fra kanten af feltet og udlignede i overtiden på straffespark. Sover nok ganske godt i nat.

Mohammed Fellah - 3 bolde

Var med i et par gode opspil, men fik ellers ikke sat det store aftryk på kampen. Udskiftet efter 69 minutter.

Martin Pusic - 3 bolde

På grund af skader har Pusic ikke for alvor kunnet bevise sit værd for Esbjerg i dett forår. I dag var han med i 1. halvleg og gjorde det udmærket.