Se tipsbladet.dk's bedømmelser af spillerpræstationerne i Superligaopgøret på NRGi Park mellem AGF og Brøndby IF.

Med fødderne er Ousager rystende usikker, når den bliver spillet tilbage. Til gengæld er han en god shot stopper.

Alexander Juel Andersen - 2
Blev voldsomt presset af Andrew Hjulsager og tillod kanten at komme til for mange indlæg.

Johan Lædre Bjørdal - 2
Fik tidligt et gult kort og bakkede derfor oftest af i duellerne med Simon Makienok. Kommanderede forsvaret godt.

Petri Pasanen - 3
Ikke den hurtigste eller stærkeste, men er rolig og forudseende. Brugte sine egenskaber godt mod Brøndby.

Mikkel Kirkeskov - 3
Kredit til Kirkeskov for det defensive arbejde, hvor han sjældent var ude af position. Han bød dog ikke ind offensivt.

David Devdariani - 2
Hjalp sin back for lidt. Det meste af Brøndbys spil kom i Devdarianis side. Udgik efter 41 minutters spil med en skade.

Kasper Povlsen - 4
Scorede AGF's første mål i 466 Superliga-minutter i træk. Og målet kom efter fight fra Povlsen.

Martin Jørgensen - 3
Var en tand for langsom på bolden til at begynde med. Men spillede sig op. Udgik efter 87 minutters spil.

Jens Jønsson - 3
Gode takter. Sad tæt på Brøndbys midtbanespillere og fik brudt lidt hist og her. Udgik efter 72 minutters spil.

Osama Akharraz - 3
Havde luftet sin utilfredshed med ikke at spille. Mandag fik han chancen, og han spillede en godkendt kamp. Ikke afgørende, men bidrager med noget kreativitet, som AGF ikke har i andre spillere.

Jesper Lange - 2
Var en tand for uskarp, for angriberen fik faktisk muligheder for at score.

Indskiftninger:

Hjalte Bo Nørregaard - 2
Kom på banen efter 41 minutters spil. Gjorde ikke det store væsen af sig.

Casper Sloth - UB
Kom på banen efter 72 minutters spil.

Marcus Solberg - UB
Kom på banen efter 87 minutters spil.

Brøndby IF:

Lukas Hradecky - 3
Var impliceret i målet til 1-0, men han fik heller ikke meget hjælp fra sit forsvar.

Frederik Holst - 3
Lukkede pænt ned for Kirkeskov og Akharraz. Akharraz blev kun farlig, når han drev ind i midten af banen.

Dario Dumic - 2
Slap heldigt fra en situation, hvor han tog bolden med hånden i feltet. Spillede sikkert, men havde lidt problemer med Jesper Langes konstante presspil.

Khalid Boulahrouz - 4
Styrede ikke defensiven så godt, som han plejer. Havde problemer med AGF's omstillinger. Men vandt sine egne dueller.

Patrick Da Silva - 3
Spillede en fin kamp, hvor han kom godt med frem, men trods alt lukkede af i sin egen side.

Alexander Szymanowski - 3
Var involveret i meget og havde selv et hug på overliggeren. Mangler lige det sidste for at etablere sig i Superligaen for alvor. Udgik efter 63 minutters spil.

Thomas Kahlenberg - 4
Gode afleveringer og var med i det meste, Brøndby fik skabt. Scorede direkte på frispark.

Martin Ørnskov - 2
Kostede målet til 1-0, da han satte sin keeper under pres med en meget, meget dårlig tilbagelægning.

Andrew Hjulsager - 4
Skabte en masse løse muligheder og var hele tiden over Alexander Juel Andersen. Scorede sejrsmålet. Udgik efter 77 minutters spil.

Jose Ariel Nunez - 3
Fik det frispark, der førte til udligningen. Fandt plads og var god til at truede bag AGF's forsvar.

Simon Makienok - 3
Fik et tidligt gult kort, hvilket var dumt. Kæmpede godt og lurede hele tiden på den gyldne mulighed. Udgik efter 73 minutters spil.

Ferhan Hasani - 3
Kom på banen efter 63 minutters spil. Var ikke så meget på bolden, men skabte lidt ballade og afleverede sig ud af det meste pres.