Jessen: Vi var bedre end Brøndby

I Hobro slog man Brøndby for fjerde gang i træk, og det skabte stor glæde hos gæsterne på Brøndby Stadion søndag.

Der er ikke mange hold, der kan prale af fire sejre i træk mod Brøndby IF. Det kan man dog hos Hobro, hvor det søndag blev til 2-0 sejr på Brøndby Stadion. Et katastrofalt resultat for værterne, der sigter efter to tre i denne sæson, men som nu står med nul points i de tre første kampe.

I Hobro var der dog for alvor lettelse at spore over sæsonens første sejr. Kampen bød samtidig på holdets første scoring i denne sæson, og den kom fra Mads Jessen, der sendte bolden i netmaskerne efter 28 minutters spil.

Sejren vækker da også glæde hos Jessen, der var blandt de bedste aktører søndag:

- Jeg synes, at vi spiller bedre end Brøndby i dag på mange områder. Vi holder dem fra chancer i 70 minutter, inden de brænder på i de sidste 20. Jeg synes, at vi rejser os efter to mindre gode kampe, og det betyder meget, siger Mads Jessen til TV3+ efter kampen.

Hobro havde før søndagens sejr tabt de to første kampe til OB og AaB. Brøndby har måtte indkassere nederlag til AGF og OB.