Indskifter sikrede Brøndby sejr

Christian Jakobsen var manden bag det ene mål i Brøndbys udebanesejr over Randers.

Det var top af de absolutte tophold, der i dag tørnede sammen i Superligaen. Inden kampen lå Randers på en fjerdeplads, og de skulle mod Brøndby forsøge at lukke holdet på tre point op til modstanderen på andenpladsen, hvilket kunne passende ske med en sejr.

Brøndby øgede dog pointafstanden, da de med en scoring i slutningen af kampen tog de tre point med en sejr på 0-1.

Brøndby startede som lyn og torden og spillede Randers regulært tynde. Således kom de frem til flere chancer, men stor ineffektivitet fra særligt Hany Mukhtar gjorde udeholdet målløse.

Som minutterne gik, kom Randers mere med i kampen, men heller ikke hjemmeholdet kunne få bolden ind mellem stolperne.

Kampen udviklede sig efterhånden mere til en boksering med adskillige hårde dueller, hvor der flere gange kunne have været dømt straffespark, men det skete ikke. I stedet endte første halvleg uden mål.

Efter pausen røg der en lille smule luft ud af ballonen, men det betød ikke, at der ikke kom flere chancer og højintense momenter.

Det skulle dog vise sig, at der skulle en indskifter til at få hul på bylden. Christian Jakobsen var kun lige blevet skiftet ind, da Andrew Hjulsager sendte en afslutning mod mål, men indskifteren satte venstrefoden på og guidede bolden op i venstre hjørne uden nogle chancer for Randers-målmanden.

Selvom Randers pressede højt bagefter, kom de ikke frem til en målgivende chance, så Brøndby kan tage hjem med en sejr på 0-1 i bagagen.