Holvad fik udlignet efter Schwartz' to scoringer

Ronnie Schwartz så ud til at være dagens mand i skysovs, da han lavede to mål og på den måde sørgede for, at Hobro tabte 2-1 til Esbjerg på DS Arena. Troede de. For så fik Holvad udlignet til sidst.

Hobro kunne med en sejr på DS Arena bringe sig 12 point efter Esbjerg, der lå over stregen med syv kampe igen.

Hjemmeholdet lagde bedst ud, hvor Jung-bin Park fik trykket af, men Højbjerg fik reddet, som var det at trække vejret, mens man er i sit livs form. I det 17. minut trykkede en livlig Quincy Antipas af fra distancen, men dennes forsøg røg forbi mål.

En halv time var spillet, da Kasper Poulsen bragede bolden på stolpen. Fire minutter senere fik Schwartz en mulighed, men Rask fik reddet. Det fik han dog ikke 12 minutter senere i første halvlegs overtid. Sløset forsvar gjorde nemlig, at Schwartz var klar på bagerste stolpe og fik prikket kuglen i nettet.

Blot to minutter i anden halvleg fik hjemmeholdet udlignet, da Anders Egholm kom først på en dødboldssituation. 20 minutter før tid fik Schwartz en monstrøs chance, da han efter en ripost fra stolpen skød i sidenettet. Det fik han imidlertid rådet bod på kort efter, da et fladt indlæg havnede hos plaffeministeren, som var sikkerheden selv i afslutningsmomentet.

Anders Egholm fik en fin chance efter en dødbold med tre minutter igen, men forsvarsspilleren headede en anelse over mål.

Anders Holvad udlignede helt til sidst, da han flugtede bolden i mål i overtiden af kampen.

Det uafgjorte resultat gør, at Hobro og Esbjerg stadig har 15 point mellem hinanden.