Hobro viste stor moral og reddede uafgjort i test

Hobro IK var bagud 2-0 til serbisk hold men kom tilbage i testen og reddede 2-2.

Hobro IK er i gang med det sidste aktiviteter på træningslejren  i Tyrkiet. Fredag spillede Superliga-bundproppen testkamp mod serbiske FK Novi Paza.

Serberne bragte sig foran 1-0 inden pausen og øgede til 2-0 kort i anden halvleg. Men Hobro gav ikke op og kom tilbage i kampen, da Mathias Bersang reducerede til 2-1 med 25 minutter igen og da Anders Holvad 10 minutter senere kunne prikke bolden i mål til 2-2 på forarbejde af Gökcan Kaya var der tilfredse miner i den danske lejr.

Hobro er dog ikke færdige med strabadserne i Tyrkiet, da der allerede klokken 16 venter endnu en træningskamp - denne gang mod montenegrinske FK Mladost Podogorica.