Hedenstads fremtid afgøres i denne uge

FCK, FCN og Brøndby kan allerede indenfor de næste par dage finde ud af, om det er dem, der ender op med den talentfulde norske back.

FC København, Brøndby, AGF og FC Nordsjælland har alle et godt øje til Stabæks norske højre back Vegar Eggen Hedenstad, der om et halvt år kan skifte kvit og frit fra Tippeligaens bundprop.

Det har ført til flere historier om først et bud fra FCN, så interesse fra Brøndby og siden FC København i førersædet. Og de danske klubber kan se frem til en snarlig afgørelse om den eftertragtede spillers fremtid, der ifølge lokale Romsdals Budstikka kan være på plads allerede i denne uge.

- Der er ting, som tyder på, at vi finder en løsning, siger sportslig leder i Stabæk, Inge André Olsen, om de forlydener.

De danske klubber kører dog ikke bare intern konkurrence om den 21-årige landsholdsspiller.

- Jeg vil ikke sige, hvilke klubber det drejer sig om, men det er klubber fra Danmark, Holland, Tyskland og England, siger Olsen, som dog ikke vil fortælle, om der er tale om topklubber.

- Det ønsker jeg ikke at kommentere, men Vegar forventer et vist niveau hos en eventuel ny klub, og alle dem, vi har snakket med, er gode klubber.

Udover FC København og FC Nordsjælland som nogle af favoritterne til at hente Hedenstad, så er også Heerenveen på rygtebasis nævnt som en endog meget sandsynlig fremtidig arbejdsgiver for Hedenstad.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

OB og SønderjyskE delte

15:53 SønderjyskE kom tidligt bagud i Odense, men fightede sig tilbage og fik 1-1. Læs mere
 

Agger starter inde for Brøndby

15:40 Daniel Agger stiller til start for Brøndby IF i Telia Parken. Dermed får forsvarsspilleren sit længe ventede comeback. Se opstillingerne her. Læs mere
 

Di Maria hylder van Gaal

14:42 Louis van Gaal bærer en stor del af ansvaret for, at Angel Di Maria valgte at komme til Manchester United. Læs mere
 

Toure: Fødselsdags-kaos var en joke

13:28 Yaya Toure fortæller, at utilfredsheden over manglende fødselsdagshilsen fra Manchester City var ment som en joke. Læs mere
 

Mourinho: Overrasket over Fabregas-transfer

13:18 José Mourinho er overrasket over, at det lykkedes at hente Cesc Fabregas til klubben. Læs mere