Hattrick-Duncan straffede tåbelige Randers-udvisninger

Mikael Ishak og Kasper Fisker ragede nogle tåbelige røde kort til sig, og så var det ingen sag for FC Midtjylland at vinde 5-2, hvilket skriver ulvene ind i historiebøgerne for flest hjemmesejre i træk.

Hvis man skal gøre sig bare de mindste forhåbninger om at få point med fra en kamp på MCH Arena mod FC Midtjylland, så kræver det en næsten fejlfri indsats fra alle 11 spillere. Det kunne Randers ikke præstere i mandagskampen i Superligaen.

Først og fremmest fordi, at de sjældent var 11 spillere på banen. Både Mikael Ishak og Kasper Fisker fik direkte rødt kort, og det betød, at Randers måtte spille 45 minutter med ni mod 11. Så er det helt utænkeligt, at man slår FC Midtjylland.

Derfor kunne topholdet vinde en let 5-2-sejr, og foruden at bringe dem tættere på mesterskabet skriver det samtidig ulvene ind i historien. Det var nemlig holdets 14. hjemmesejr i træk, og det er ny rekord.

Mens midtjyderne kunne fejre det med sejrssang, måtte Kasper Fisker og især Mikael Ishak sidde med en flov smag i munden i det modsatte omklædningsrum. Det var nemlig tåbelige røde kort, de to skrabede til sig. Efter 38 minutter sparkede Mikael Ishak ud efter Erik Sviatchenko, selv om bolden end ikke var i nærheden, og et minut inde i anden halvleg måtte Kasper Fisker samme vej, da han sparkede Sylvester Igboun i hovedet og dermed tog udtrykket farligt spil til en helt ny dimension.

Efter 20 minutter, da der stadig var 22 mand på banen, bragte værterne sig foran. Jakob Poulsen lagde et hjørnespark til Tim Sparv, der headede bolden videre til Petter Andersson, der scorede til 1-0. Kort efter udlignede Randers dog til 1-1 ved Jeppe Tverskov, der tær under mål lukrerede på Kasper Fiskers fine frispark.

1-1 var også stillingen ved pausen, men kort efter Kasper Fiskers udvisning scorede FC Midtjylland to hurtige mål. I begge tilfælde Morten Duncan Rasmussen, der var valgt af Glen Riddersholm frem for Superliga-topscorer Martin Pusic.

Efter 55 minutter opsnappede Duncan en løs bold og gjorde det til 2-1, og to minutter senere var FCM-angriberen på spil igen, da han fra en fri position gjorde det til 3-1. Det blev også 4-1 ved Sylvester Igboun efter 80 minutter, og minuttet efter lykkedes det imponerende nok Randers at score med bare ni mand på banen, da Nicolai Brock-Madsen sendte kuglen i kassen. Der var imidlertid tale om et kæmpe drop af Johan Dahlin i FCM-buret.

Hjemmeholdet fik dog en scoring at gå hjem på, og ikke overraskende var det Morten Duncan Rasmussen, der fuldbyrdede sit hattrick. Randers' Mads Fenger lagde en håbløs tilbagelægning ala Jesper Olsen, som Duncan opsnappede og omsatte til mål. 5-2.

Det blev også det sidste nævneværdige i en hæsblæsende kamp i Herning.