Granadas nye træner fik sejr i første kamp

Granada, med ny træner i spidsen, havde desperat brug for en sejr, hvis de skulle have en chance for at overleve i La Liga. Søndag gæstede de Getafe.

Jose Ramon Sandoval hedder Granadas nye træner. Han blev efter midtugens nederlag Espanyol udpeget til klubbens redningsmand, som på fire kampe skulle sikre dem minimum seks points, så Granada ikke rykker ned.

Den pointhøst formåede Sandoval, at få godt i gang, da de søndag på udebane vandt 2-1 over Getafe. Her var det Youssef El Arabi, som blev dagens helt, da han scorede både til 1-0 og 2-1.

Gæsterne var ellers tæt på at miste grebet om kampen, da Pedro Leon bragte balance i regnskabet kort før pause, men pausen sikrede altså, at Granada spillerne kunne få samlet tankerne.

Det vakte derfor også glæde, da El Arabi scorede kampens tredje mål, som også blev det sidste. Granada får dermed tre vigtige points, som gør at de nu kun ligger tre points fra Eibar og Almeria over stregen.