FCV lever efter Fellah-brøler i Aalborg

Esbjerg kunne have sendt FC Vestsjælland ned i 1. division tirsdag aften, men vestjyderne tabte udekampen mod AaB med 1-0.

FC Vestsjælland-spillerne sad hjemme i Slagelse og bed negle, da tirsdagens opgør mellem AaB og Esbjerg blev fløjtet i gang. En sejr til gæsterne fra Vestjylland ville nemlig besegle FCV's skæbne som nedrykker sammen med Silkeborg.

Man skulle dog også have tilknytning til FC Vestsjælland for at finde nogen som helst former for drama i tirsdagens kamp. Det var en rigtig sløj indsats, de to hold leverede, og kampen burde have endt 0-0. Men dybt inde i overtiden sikrede Andreas Bruhn AaB en 1-0-sejr med er af sine sjældne mål. Dermed er Esbjerg fortsat i stor nedrykningsfare.

AaB fik chancen for en decideret chokstart. Der var således kun spillet to minutter, da Anders K. Jacobsen burde have bragt det nordjyske hjemmeholdet foran. Emil Lyng havde forvildet sig ned i forsvaret, og her hører han tydeligvis ikke til. Lyng serverede således bolden for Anders K. Jacobsen, der dog ikke kunne få sin afslutning forbi Martin Dubravka.

Det var hjemmeholdet, der kontrollerede kampen fra start, og med lidt mere held kunne også Thomas Enevoldsen have kommet på måltavlen.

Efter 21 minutter var det så Nicklas Helenius' tur. Rasmus Würtz fandt AaB-angriberen med en fin aflevering, men igen blev Martin Dubravka den store redningsmand for Esbjerg. Vestjyderne var virkelig på hælene i størstedelen af første halvleg.

Alligevel lykkedes det gæsterne at gå til pause med 0-0 på måltavlen, og havde det ikke været for en refleksredning fra Nicolai Larsen, kunne Lasse Rise faktisk have bragt Esbjerg foran i slutningen af første halvleg.

I anden halvleg blev det ikke meget bedre for Esbjergs vedkommende, og på et tidspunkt var det så tåkrummende at se på, at cheftræner Niels Frederiksen lagde sig faldt på maven i det tekniske felt. Esbjerg kunne dog trods alt glæde sig over, at AaB dalede væsentligt i niveau efter pausen.

Desværre var summen af det en rigtig dårlig fodboldkamp.

Derfor kan det heller ikke svare sig at bruge alt for mange linjer på den resterende del af kampen. Alligevel sluttede det med stor dramatik, da AaB to minutter inde i dommerens tillægstid sikrede sig sejren. Efter et hjørnespark mistede Mohammed Fellah bolden til Anders K. Jacobsen, og han satte i en lang spurt, inden han køligt lagde den videre til Andreas Bruhn, der passerede Martin Dubravka og sikrede AaB en 1-0-sejr.