FC Vestsjælland - SønderjyskE: Bedst og værst

Hvem stjal fokus, da FC Vestsjælland fredag havde besøg af SønderjyskE i Alka Superligaen?

FC Vestsjælland - SønderjyskE 0-1 (0-1)

0-1 Bjørn Paulsen 15´

Kampens bedste:

FC Vestsjælland:
Thomas Mikkelsen sikrede, at værterne endnu havde en chance for point i slutfasen. Diskede op med store redninger kampen igennem, og var god til at finde position i feltet. Flere store refleksredninger i første halvleg, mens han flot afviste gæsternes dødbolde. Så dog uheldig ud ved 0-1 scoringen.

SønderjyskE:
Bjørn Paulsen spillede en af sine største kampe i Slagelse fredag. Scorede et flot mål langt udefra, og krigede kampen igennem. Vandt vigtige bolde på midten af banen, og var både offensivt og defensivt dygtig til at skabe plads.

Kampens værste:
Oliver Lund havde en skidt aften i FCV-defensiven. Smed mange unødvendige bolde væk i anden halvleg, og savnede præcision kampen igennem. Havde dog flere vigtige indgreb, der forhindrede farlige tilbud til SønderjyskE. Dog en skidt kamp af Lund fredag. Blev udskiftet i anden halvleg.

Kampens detalje:
SønderjyskE er ikke kendte for at være et hold, der angriber meget. Ni minutter inde i anden halvleg havde gæsterne dog allerede haft syv forsøg, hvor Thomas Mikkelsen og manglende skarphed dog forhindrede flere scoringer.