Esbjergs 10 mand fik point i Haderslev

Esbjerg var bedst indtil Mohammed Fellahs udvisning, og derefter krigede vestjyderne et point hjem mod SønderjyskE.

Mohammed Fellahs røde kort var et blandt få højdepunkter, da SønderjyskE og Esbjerg spillede 0-0 i Haderslev.

SønderjyskE og Esbjerg lå side om side i tabellen med 18 point inden fredagens opgør, og det kunne derfor på forhånd ligne en ganske jævnbyrdig affære. Det blev det så sandelig også i Haderslev, hvor gæsterne fra Esbjerg dog var klar farligst i kampens indledende fase.

Specielt vestjydernes svensker Robin Söder var nærgående først med en fin flugter lige over mål, og efterfølgende var han tæt på at sende Esbjerg i front tæt under mål.

Söders angrebsmakker Martin Pusic var også tæt på efter 27 minutter, men hans afslutning blev blokeret tæt under mål.

SønderjyskE havde ikke meget at byde på, men det lykkedes dem alligevel at tilspille sig halvlegens største chance. Bjørn Paulsen fik flækket bolden ind i Esbjerg-feltet, og her dukkede Hallgrimur Jonasson op, men en stærkt spillende Daniel Stenderup kom på tværs og fik forhindret islændingen i at score.

Efter pausen var det meget sparsomt med store chancer, og kampens højdepunkt kom efter 65 minutter, da Esbjergs Mohammed Fellah greb fat i Henrik Hansens trøje, og det takserede dommeren korrekt til et gult kort. Desværre for Fellah var det hans andet i kampen, og derfor måtte offensiven traske tidligt ind i omklædningsrummet.

Men en mand i undertal gik Esbjerg fra at jagte sejren til at gå efter det ene point, men sønderjyderne kom tæt på ved et par lejligheder. Et godt opbygget angreb havnede på kanten af feltet til Adama Guira, men den ellers fine afslutning blev afværget af Dubravka i Esbjerg-målet.

SønderjyskE forsøgte sig med meget direkte spil, men en solid Esbjerg-defensiv gjorde arbejdet færdigt og sikrede det ene point.