Effektive OB nedlagde FC Helsingør

FC Helsingør tog her til aften imod OB i den første Superligakamp nogensinde på Helsingør Stadion.

For første gang nogensinde skulle der spilles Superliga fodbold på Helsingør Stadion, og 3.984 tilskuere havde fundet vej. Det gik dog ikke, som de fleste nok havde håbet, og FC Helsingør er stadig uden point, efter de tabte 2-0 til OB.

I kampens start forsøgte OB at sætte sig på spillet, mens FC Helsingør pressede højt og forsøgte at stresse modstanderne. Det resulterede i en åben kamp.

Efter et kvarters spil var FC Helsingør tæt på i to omgange at få bolden ind over stregen, men det lykkedes ikke. Herefter kom OB ind i en god periode, hvor de fik bedre styr på spillet, og efter 23 minutters spil, var nyindkøbet, Nicklas Helenius tæt på at bringe gæsterne foran, men han måtte se sit frisparksforsøg blive reddet på målstregen af Andreas Holm.

Minuttet efter lykkedes det Anders K. Jacobsen at få bolden i mål for odenseanerne, da han blev spillet helt fri af Mathias Greve.

Anden halvleg begyndte som første. OB forsøgte at styre spillet og FC Helsingør forsøgte sig med et højt pres og omstillinger.

Det gik ikke som håbet for hjemmeholdet, og i stedet for en udligning kunne samme Anders K. Jacobsen gøre det til 2-0. Dermed har AK overgået målhøsten fra sidste sæson, hvor det blev til to scoringer i Superligaen.

Som anden halvleg skred frem trak OB sig længere tilbage på banen. FC Helsingør blev alligevel aldrig helt farlige, og selvom der var optræk til chancer, så blev det ved lige ved og næsten for hjemmeholdet, som måske mangler den sidste skarphed.

Sejren er OBs første i denne sæson, mens oprykkerne fra Helsingør stadig har sit første point til gode.