EfB vendte nederlag til sejr på 19 minutter: Mensah den store helt

EfB lavede en vild transformation i pausen i pokalkampen mod AaB, hvor de kom ud som superhelte og vendte kampen. Nu er de semifinaleklar i pokalturneringen.

Det så sort ud for Esbjerg, da de gik til pause i pokalkvartfinalen mod AaB. Der stod 0-2, og det meste foregik på AaBs præmisser, der i øvrigt også fik scoret deres mål forholdsvist nemt. Det skete ved Nicklas Helenius og Thomas Enevoldsen.

I anden halvleg gik luften tilsyneladende af ballonen for AaBs pokal- og Superligamestre. Samtidig fik Esbjerg åbenbart vinden i ryggen i anden halvleg.

Her skulle der nemlig ikke gå mere end seks minutter før Emil Lyng fik reduceret. Derefter tog en særlig herre over og fik hovedrollen i kampen. Kevin Mensah, der blev købt i vinterpausen i Viborg i 1. division, dukkede op med to kasser. Den sidste især var en perle, som AaB intet kunne stille noget op for. Helt fortjent blev Kevin Mensah også valgt som kampens spiller af EfB-fansene. En fin måde at markere sin første kamp fra start for sin nye klub.

Det skete på bare 19 minutter. Til slut blev det til endnu en EfB-scoring, da Lasse Rise lukkede med en scoring til 4-2.

Med sejren på 4-2 fik Esbjerg revanche for nederlaget tidligere på ugen, hvor de to hold mødtes. Her vandt AaB på samme esbjergensiske græs med 3-1, men denne torsdag gik den altså ikke.

Med Esbjerg videre i pokalturneringen har man nu fundet de fire hold, der skal spille semifinale. Foruden vestjyderne, så er det FC København, FC Vestsjælland og Sønderjyske, der er tilbage i turneringen.