Colin Todd sagde farvel til Randers med overlegen 3-1-sejr over Esbjerg

Randers var især inden pausen overlegne, og så endte det 3-1 imod Esbjerg og med en fornem afsked til en træner, der har betydet meget for klubben.

Colin Todd havde sin sidste kamp i spidsen, da Randers tog imod Esbjerg til eftermiddag, og lad os bare springe til overskriften først og konkludere, at den 67-årige træner fik sig en fornem afsked foran et sæsonstort fremmøde.

Bare fem minutter var der spillet, da Mikael Ishak kunne bringe kronjyderne foran med 1-0. Svenskeren fik bolden i siden af feltet, hvor han afsluttede og siden kunne se bolden snige sig ind.

Randers var så absolut farligst lige fra begyndelsen, og der skulle kun gå yderligere et kvarter, før man fordoblede 1-0-føringen. Mads Fenger løftede bolden frem, Viktor Lundberg fandt plads i dybden, inden Jeppe Højbjerg kom på mellemhånd og elendigt ud af sit mål og siden kunne se bolden blive løftet over sit hoved. 2-0 efter en foræring, som Lundberg også kvikt straffede.

Esbjerg kom bedre med mod afslutningen af halvegen, men man betalte stadigvæk for en dårlig indledning, og man fik også lov til at betale for forfærdeligt forsvarsspil. Daniel Stenderup satsede efter 43 minutter hele butikken, der var for langt imellem kæderne, og Mikael Ishak var så pludselig helt alene fra midterlinjen. Svenskeren lagde til sidst bolden ind. 3-0.

Unge Mark Brink fulgte bare et minut senere op med en reducering, efter Kevin Mensah havde sat den 18-årige midtbanemand op ved at finde ham skråt tilbage i feltet. Fladt ind i målet. 3-1-stilling, inden pausefløjtet lød.

Det blev mere lige efter pausen, hvor Randers måske forsøgte at flotte sig foran hjemmepublikummet og som en del af den gode stemning, mens Esbjerg stod bedre og også fik lidt mere spil igennem holdet. Store chancer blev det dog ikke til, og så endte det, hvor første halvleg sluttede.

Colin Todd slutter med Randers på sjettepladsen, mens Esbjerg altså ender klart næstsidst og med meget, meget arbejde inden den kommende sæson, efter man med 3-1-kampen i dag tabte fem af sine sidste seks kampe i sæsonen.