Brøndby sejrede efter rødt kort

Klubben fra Vestegnen fik en sejr med hjem fra kampen på Farum Park mod FC Nordsjælland.

Det holdt ellers hårdt for Brøndby, der i første halvleg havde det meste af spillet.

Den første halvleg blev mere eller mindre fløjtet i stykker af de konstante spilstop, der kom som følge af frispark, offsidekendelser med mere. Det var dog en hårdt spillet fysisk halvleg, hvor der virkelig blev gået til stålet.

Det var dog Brøndby, der havde de største halvleg i den første halvleg, men mod slutningen af halvlegen kom hjemmeholdet meget bedre med i kampen, og kort før pausen var Bruninho tæt på at bringe hjemmeholdet i front, men afslutningen endte over mål.

Anden halvleg startede med mere eller mindre det samme forløb som i det første. Det var en meget rodet kamp, og der var utroligt mange dueller.

Dog var Bruninho en evig trussel, og brasilianeren, der er i glimrende form, testede af flere omgange Frederik Rønnøw i Brøndby-målet.

Efter 78 minutter blev kampen dog ændret fuldstændigt, da Ramón Rodriguez blev sendt ud med et rødt kort. En noget kontroversiel kendelse af kampens dommer. I samme episode blev der dømt straffespark til Brøndby, som Ronnie Schwartz skulle tage sig af, og nyerhvervelsen scorede sikkert.

Det blev også til 2-0 ved Teemu Pukki efter 85 minutter, og så var den kamp lukket for Brøndby, men det holdt hårdt for de gule, der tydeligvis var tynget af det dårlige niveau fra de to kantspillere Rashani og Eriksson.

Med sejren sendte Brøndby sig selv på 10 point efter syv kampe imens FC Nordsjælland er på syv point efter syv kampe.