Brøndby revancherede gigantisk Hoffenheim-nederlag

Brøndby og de andre Superliga-klubber var lørdag i aften.

Efter et sølle 7-0-nederlag mod tyske Hoffenheim vandt Brøndby lørdag 2-0 over tjekkiske Mlada Boleslav.

Daniel Agger tegnede sig for en scoring ti minutter inde i kampen, mens Johan Elmander fordoblede føringen med sin scoring til 2-0 et minut efter.

Også AaB var i aktion lørdag. Her vandt nordjyderne 3-1 over norske Start Kristiansand. AaB kom i front ved Kasper Risgård, mens Nicolaj Thomsen gjorde det til 2-0, inden han selv cementerede sejren med sin scoring til 3-0. Alejandro Castro tegnede sig for nordmændenes ene træffer.

FC Midtjylland spillede 1-1 mod svenske Örebro i en kamp, hvor Morten ”Duncan” Rasmusen scorede det ene FCM-mål.

Mindre godt gik det for Silkeborg, som samme dag tabte 0-3 til tyske St. Pauli.

Hvad angår tyske testmodstandere, så lykkedes det tværtimod Esbjerg at slå FC Union Berlin med 2-1 på to mål af Mohammed Fellah.