Brøndby i konkrete forhandlinger om hovedsponsorat

Den langvarige jagt på en ny hovedsponsor nærmer sig endelig en afslutning for Brøndby IF, der har flere forhandlinger i gang.

Brøndby har længe jagtet en ny hovedsponsor - en jagt der har været undervejs under nu tre direktører. Da Ole Palmå tilbage i slutningen af 2010 trak stikket som direktør i Brøndby var et af hovedpunkterne i klubben at finde en ny hovedsponsor, og sådan er situationen stadig under Tommy Sommer Håkansson, der blev sat ind som konstitueret direktør efter Jan Lockharts afgang i juni måned.

Men signalet fra Brøndbys nye direktør er, at en aftale nærmer sig.

- Vi er i konkrete forhandlinger med flere gode emner i forbindelse med et nyt hovedsponsorat, siger Tommy Sommer Håkansson til tipsbladet.dk

- Det er noget, der dagligt bliver arbejdet rigtigt hårdt på, at og vi håber at have en ny aftale på plads relativt hurtigt.

Endnu er Brøndby garanteret penge fra tidligere hovedsponsor Jesper Nielsen frem til sommeren 2013, men vil meget gerne have præsenteret en permanent ny hovedsponsor - og gerne med en længere aftale.

- Vi har tradition for lange aftaler omkring hovedsponsorater i Brøndby. Jesper Nielsen lavede i sin tid en lang aftale, og inden da var Codan mange år i Brøndby som hovedsponsor. Vi håber snart at kunne lancere en langtidsholdbar løsning, siger Tommy Sommer Håkansson.

Der er dog ingen intentioner om at kunne præsentere et nyt sponsorat, der ligger i nærheden af den gigantiske aftale som Jesper Nielsen tegnede tilbage i 2007, hvor Brøndby blev forgyldt med flere end 100 millioner kroner over fem år.

- Der er ikke mange, der kan præsentere en aftale i den størrelse, som Jesper tegnede med Brøndby dengang. Vi håber dog stadig at lande en aftale, der afspejler en god værdig for både os og en kommende hovedsponsor og at aftalen ender med at være i en pæn størrelse, siger direktøren.

Brøndby startede den nye sæson med et hjemmebane-nederlag til OB men skal forsøge at skaffe sæsonens første point, når det søndag aften gælder AaB på udebane.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Brøndby bekræfter: Forhandler om Makienok-salg

13:00 Brøndby forhandler med flere udenlandske klubber om et salg af Simon Makienok Læs mere
 

Celta ivrige efter at forlænge med Krohn-Dehli

12:35 Flere af Celta Vigos spillere har været mål for udenlandske klubber denne sæson, herunder formentlig Michael Krohn-Dehli, som klubben snarest muligt vil indgå en ny kontrakt med. Læs mere
 

Bayern bekræfter: Xabi Alonso til lægetjek

11:35 Bayern München bekræfter på klubbens twitter-profil, at Xabi Alonso ankommer i løbet af torsdag til et lægetjek. Læs mere
 

CL-lodtrækning: Hvem møder hvem?

10:02 Få her overblikket over hvilke hold, der risikerer at støde sammen i Champions League. Læs mere
 

Torsdagens rygtebørs

08:01 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere