AGF sikrer Atlantic Cup-bronze efter sejr over Lokomotiv Moskva

AGF fik en flot sejr i træningsturneringen Atlantic Cup, da de besejrede Lokomotiv Moskva fra Rusland.

Lokomotiv Moskva stillede op med blandt andet den tidligere Premier League-spiller Vedran Corluka, da de søndag aften spillede bronzekamp ved Atlantic Cup mod danske AGF.

AGF var fra start dominerende, og inden for de første fire minutter havde AGF ramt overliggeren og fået et mål vinket offside, men aarhusianerne fik ikke udnyttet de store chancer, og måtte nøjes med 0-0 ved pausen.

Der kom ingen udskiftninger i pausen, og dermed fortsatte de gode takter for AGF. Allerede efter 52 minutter scorede Morten Duncan Rasmussen til 1-0, og så var der lagt op til jubel for AGF'erne.

I det 80. minut blev det helt fortjent 2-0, da Mate Vatsadze headede et frispark i mål.

Kort efter fik Lokomotiv Moskva dog reduceret på straffespark, der ifølge AGF's Twitter-profil var "helt uforståeligt".

Trods reduceringen kørte AGF sejren i hus, og kan dermed tage bronzemedaljer med hjem fra Atlantic Cup. Vel og mærke på en halvkedelig bekostning, da de "kun" kom i bronzekampen, efter som et andet hold trak sig fra turneringen. Men ikke desto mindre lidt glans over Aarhus og en flot sejr mod de stærke russere.