AGF sejrede over Vejle

AGF vandt torsdag aften en testkamp mod Vejle, hvor Kim Aabech på ny fik en hovedrolle.

Alka Superligaen ligger stille i denne uge. Landskampe og EM-kvalifikation har overtaget programmet, men det betyder ikke, at bolden ikke ruller hos de danske klubber. Torsdag spillede Vejle og AGF opvisningskamp på Idrætshøjskolen i Vejle, hvor en ny kunstgræsbane skulle indvies.

Her gik Superliga-mandskabet fra AGF ind til kampen med profiler som Kim Aabech, Daniel Christensen og Jens Jønsson. Det blev da også favoritterne fra Århus, der med 0-2 trak det længste strå.

I første halvleg, der bestod af 30 minutter, kom Kim Aabech først på tavlen. Et straffespark blev begået mod Alexander Juel Andersen, og fra 11 meter nettede Aabech. Anden halvleg kom ligeledes til at bestå af 30 minutter. Også her kunne gæsterne notere sig for en træffer. Dette på flot vis, da Daniel A. Pedersen hamrede bolden i nettet på direkte frispark.

Scoret blev der ikke yderligere, og dermed kunne AGF-spillerne glæde sig over sejr på 0-2. Efter kampen var der arrangeret storskærm til opgøret mellem Portugal og Danmark for spillere, ledere og trænere.