AaB-offensiven fungerer fortsat

De går et spændende forår i møde hos AaB, hvis offensiven bliver ved med at levere. Torsdag vandt AaB en testkamp med 3-1 over Vendsyssel.

I AaB lægger de ikke skjul på glæden ved, at klubben har været i stand til at holde på folk som Lukas Spalvis og Nicolaj Thomsen, og det øger da bestemt også klubbens mulighed for at vinde noget i denne sæson, at de to fortsat er på græs i Aalborg.

AaB er som de andre klubber godt i gang med opstarten til en sæson, der begynder den 26. februar, og det ligner umiddelbart, at det er et velforberedt AaB-hold, der er klar til forårets opgaver.

Torsdag eftermiddag vandt AaB en testkamp mod Vendsyssel med 3-1, og det skete, uden at hverken Thomas Enevoldsen eller Lukas Spalvis kom på tavlen.

Målet til 1-0 blev sat ind af forsvarsspiller Kenneth Emil Petersen efter blot syv minutter, mens Rasmus Jønsson scorede til 2-0 efter en lille times spil. Det blev også 3-0 med 28 minutter igen af opgøret, da unge Bardhec Bytyqi var på pletten.

Reduceringen til slutresultatet 1-3 blev sat ind af Bjarke Jacobsen med 20 minutter igen af opgøret.