0-1 Quincy Antipas (15)
1-1 Andreas Bruhn (48)

Kampens bedste

AaB:
Han kan gå hen og blive afløseren for Kasper Kusk, og fredag aften fik den unge kantspiller Andreas Bruhn et lille gennembrud i AaB-trøjen. Den driblestærke kantspiller var farlig i flere situationer, specielt da han ene mand afdriblede et halvt Hobro-forsvar og sendte afslutningen lige forbi mål. Det lykkedes dog også for Bruhn at komme på tavlen, da han med sin første superliga-scoring bragte AaB på 1-1.

Hobro:
Hobro spillede primært en stærk første halvleg, hvor Quincy Antipas atter viste, at han er det måske bedste indkøb i Suuperligaen i denne sæson. Den lille frontmand var som altid livlig og pågående og scorede også Hobros mål til 1-0. Faldt lidt ud af kampen i anden halvleg ligesom resten af holdet, da AaB satte tryk på.

Kampens værste:
Nicklas Helenius har i de seneste kampe lignet en mand, der var på vej tilbage på det niveau, han viste inden skiftet til Aston Villa. Men fredag aften blev skuffende for den lange angriber, der ligesom angrebsmakker Anders K. Jacobsen aldrig kom med i spillet, og Helenius måtte forlade kampen med 20 minutter igen uden en afslutning på mål.

Kampens detalje
I Hobro kan de ikke blot overraske ved at at skrabe en masse point til sig. De har således også gjort det til en specialitet at lave finurlige mål med brystkassen. Tidligere på sæsonen var det Mads Hvilsom, der på oplæg fra Antipas stødte bolden i mål, og her til aften var det så netop Antipas, der på mærkværdigvis overlistede Nicolai Larsen med sin afslutning med brystkassen.