AaB afværgede katastrofen mod FCN

AaB reddede uafgjort hjem mod FC Nordsjælland, der skulle prise sig lykkelige over at få et enkelt point, da de to hold spillede 1-1.

AaB og FC Nordsjælland lå inden dagens Superliga-opgør tæt i tabellen, og kampen kunne være med til at bestemme, hvem af de to hold, der kunne begynde at se frem mod at blande sig i kampen om at komme med i mesterskabsslutspillet.

AaB lagde ud med et voldsomt højt pres og kom lynhurtigt frem til en kæmpe chance, men en misforståelse i AaB-angrebet gjorde, at den løb ud i sandet.

Længere inde i halvlegen kom FC Nordsjælland dog mere med i kampen, men AaB tog overtaget tilbage, og det var nærmest et mirakel, at det nordjyske hold ikke fik scoret i første halvleg.

Derfor var det også meget overraskende, at Marcus Ingvartsen kunne bringe FC Nordsjælland i front efter 54 minutter, da han headede bolden i mål ved hjælp af overliggeren.

AaB var endda lige ved at komme bagud med to mål, da målmand Nicolai Larsen kom på mellemhånd, så Godsway Donyoh kunne heade bolden mod målet, men heldigvis for målmanden blev bolden clearet.

Det rød-hvide stribede hold satsede derefter langt mere offensivt, men det var som om, at bolden slet ikke ville ind, hvor den skulle. 13 minutter før tid kom forløsningen så, da Joakim Mæhle kanonerede bolden ind bag målmanden til udligningen 1-1, som også blev kampens endelige resultat.