4-0: FCM overlegne imod FCN

FC Midtjylland var flere niveauer bedre end FC Nordsjælland, der tabte 4-0 og kunne trække luft ind efter sidste uges 4-0-premieresejr

FC Nordsjælland var overlegne, da Viborg blev slået med 4-0 i premieren i sidste weekend, men i dag var det med omvendt fortegn, da FC Midtjylland var på besøg på Right To Dream Park.

For selvom første halvleg var forholdsvis lige, var det FC Midtjylland, der var farligst fra start. Paul Onuachu havde efter 7 minutter en kæmpe chance fra nært hold, Filip Novak ramte efterfølgende overliggeren efter Jakob Poulsens hjørnespark, inden Onuachu igen inden pausen var tæt på. Nordsjælland hjalp til med flere personlige fejl, og FC Midtjylland blev bare mere og mere farligere foran målet.

Og anden halvleg blev endnu mere ensidig og ikke mindst mere målrig. Kristoffer Olsson var hurtigt igennem, hvor Alex Runarsson måtte redde flot. Indskiftede Pione Sisto viste siden nternational klasse, da han drejede omkring sin oppasser og fik bolden igen igennem et bandespil, inden han bragede den på overliggeren.

Kort tid efter kom det første mål, da Ramon Rodriguez begik straffespark, da Filip Novak blev fældet i feltet. Jakob Poulsen eksekverede sikkert til en fortjent føring.

Jonas Borring blev siden indskiftet og havde kort tid efter en stor chance, men afslutningen var til gengæld tilsvarende sløv. Fortsat 1-0-udebaneføring.

Samme Borring lavede kort tid efter et godt løb, Pione Sisto sat op, inden den unge kant krydrede et stærkt indhop med sin første af to scoringer. 2-0.

Rilwan Hassan driblede sig 7 minutter senere igennem, inden der blev begået nok et straffespark. Sisto trådte denne gang frem. 3-0 og nærmere afklapsning, samtidig med at forskellen holdene imellem blev mere og mere tydelig.

4-0 blev det også til sidst, da Rasmus Nissen gik til baglinjen, inden Filip Novak prikkede det flyvske, hoppende indlæg i nettet. Slutstilling.

FC Midtjylland var sin modstander overlegen, og FC Nordsjælland kan trække lidt luft ind, efter man ellers var så overbevisende i sidste spillerunde.