Sunderland kom tilbage, da hjemmeholdets fans forlod Anfield

Pudsig hændelse på Anfield, da det var, som om LFC-spillerne mistede koncentrationen, da store dele af The Kop forled stadion i det 77. minut, og Sunderland dernæst fik 2-2.

Liverpool måtte undvære Jürgen Klopp på Anfield, da han havde fået blindtarmsbetændelse og var kørt på hospitalet. I tyskerens fravær var det Pepjin Lijnders, der stod i spidsen for The Reds. I Sunderland var det gode gamle Sam Allardyce, der fortsat stod i spidsen for The Black Cats.

Efter otte minutters spil var van Aanholt på spil for gæsterne, men hollænderen skød en anelse forbi mål. Moreno fik kampens største chance efter 20 minutter, da spanieren blev spillet i dybden. Backen trykkede af med venstre-benet, men Mannone fik reddet.

En gammel kending blev skiftet ind i det 26. minut, da Dame N'Doye kom ind for en skadet Watmore. Senegaleserens rolle var lidt længere tilbage på banen, end hvad vi normalt forbinder ham med. Angriberen lignede nemlig en spiller, der var blevet placeret på fløjen, og som tog mange defensive løb.

Roberto Firmino havde en fin mulighed på langskud med syv minutter tilbage af første halvleg, men brasilianerens forsøg røg lige over mål. Hjemmeholdet kom i front med en halv time igen af kampen, da et indlæg ramte Firmino, som headede den i modsatte side, end hvor indlægget var kommet fra. Mannone havde ikke en chance. Fortjent 1-0 til hjemmeholdet.

En Liverpool-kontra - efter flot spil - gav en stor chance til Lallana, der blev spillet fri af Henderson. Den tidligere Southampton-spiller afsluttede dog noget ringe og fik keeper Mannone til at diske op med en fin redning. Patrick van Aanholt havde en stor mulighed til at udligne, men hollænderen valgte at skyde selv i stedet for at spille en umarkeret Dame N'Doye eller Jermain Defoe.

Og selvfølgelig skete der så det, der bare er et bundholds lod: Hjemmeholdet løb kort efter op og fordoblede føringen. Firmino spillede Lallana helt fri i det lille felt, og så var det bare en formalitetssag at udbygge føringen for Liverpool.

I det 77. minut udvandrede store dele af Liverpools fans - særligt på The Kop. Det gjorde de, fordi de er tilfredse med billetpriserne på Anfield.

Adam Johnson fik reduceret for gæsterne med 10 minutter tilbage af kampen. Johnson sendte bolden direkte i mål på frispark i en situation, hvor Mignolet ikke så synderligt skarp ud. Jermain Defoe fik udlignet for Sunderland. Det skete, da han holdt Sakho tilbage, drejede væk og tørt sparkede udligningen sikkert i mål. Var hjemmeholdets spillere nervøse, fordi store dele af fansene var taget hjem fra stadion?

2-2 endte opgøret, og Sunderland kom fint tilbage igen, efter nogle af LFC-fansene forlod Anfield.

Det uafgjorte resultat gør, at Sunderland har fire point op til overlevelse. Everton overhaler Liverpools syvendeplads.