Allan Kuhn og Malmö overtager førstepladsen
Skandinavien

Malmö er tilbage som nummer et i Allsvenskan, efter at de mandag aften besejrede Falkenbergs.

Allan Kuhn og Malmø er tilbage på førstepladsen i Allsvenskan, efter at klubben mandag aften sejrede 2-0 over Falkenbergs.

Anders Christiansen var med i hele kampen for Allan Kuhns tropper og lagde sågar op til 1-0-målet for hjemmeholdet.

Thomas Juel-Nielsen spillede hele kampen for Falkenbergs, mens Alexander Jakobsen fik en halvleg for gæsterne.

Andetsteds var både Jakob Ankersen og Mads Albæk med fra start, da Göteborg hjemme sejrede 2-1 over Hammarby.

Ingen af dem havde indflydelse på kampens mål, hvilket heller ikke var tilfældet for Søren Rieks, der i det 73. minut blev indskiftet.

Sejren betyder at Göteborg rykker op på en sjetteplads i ligaen.

Også Martin Rauschenberg var i spil, da Gefle hjemme tabte 0-1 til AIK Stokholm. Gefle ligger under stregen som nummer 15.