Verona rykker væk fra nedrykningsstregen med sejr
Paolo Giovannini

Hellas Verona trak længste strå, da de søndag besøgte Cagliari.

Det var to hold uden nogle form at prale af, som søndag eftermiddag spillede dagens første Serie A-kamp. Cagliari tog imod Hellas Verona.

Og det var gæsterne Hellas Verona som kom bedst fra start. Veteranen Luca Toni udnyttede et oplæg fra svenske Emil Hallfredsson, som dermed bragte gæsterne på 1-0, og fem points foran Cagliari.

Flere mål blev det ikke til i første halvleg, og holdene gik til pause med 1-0-føring til Verona.

I anden halvleg var det igen Emil Hallfredsson som stod bag halvlegens eneste scoring, da han fandt Juan Gomez. På den måde sikrede han sejren til Verona.

Dog fik hjemmeholdet reduceret lige før slutfløjtet, da Daniele Conti scorede til 2-1, men lige lidt hjalp det.

Cagliari tabte og ligger dermed fortsat nummer 18, men Hellas Verona rykker op på 15. pladsen.