Simone Zazas sene drøn mod Napoli kan blive guld værd

Et sent drøn i det 87. minut sender Juventus op på førstepladsen i Serie A.

Juventus havde en svær start på sæsonen, men har på imponerende vis kæmpet sig op på andenpladsen i rækken. Med en sejr over rækkens nummer et, Napoli, kunne Juventus dog overtage ligaens førsteplads.

Hjemmeholdet tog også teten i første halvleg og kom frem til flest forsøg. Napoli havde ikke et forsøg på mål. Det havde Juventus derimod, men formåede ikke at konvertere det til mål.

Det virkede til at være det generelle problem kampen igennem, for efter pausen, hvor stillingen var 0-0, fortsatte målscoringen med at mangle til trods for et par gode chancer til begge hold.

Blandt andet Paulo Dybala var centimeter for at bringe Juventus foran, men argentineren placerede bolden kort over Pepe Reinas mål.

I det 87. minut lignede det dog, at kampen skulle slutte målløs - i hvert fald lige indtil indskiftede Simone Zaza fra 20 meters afstand hamrede Juventus foran 1-0.

Det mål kan blive guld værd i slutningen af sæsonen. Juventus kravler i hvert fald op på førstepladsen med et point ned til netop Napoli.