Roma bankede Palermo: Inter snubler

Roma ser ikke ud til at være til at stoppe i øjeblikket, og satte igen en del kasser ind på målscoringskontoen efter kampen mod Palermo.

Romas målmaskine er kommet godt i gang de sidste to kampe i Serie A. I sidste runde blev det til en 5-1-sejr over Carpi, hvor man nemt kunne have vundet endnu mere eftertrykkeligt, og denne runde blev det til en udesejr over Palermo på 4-2.

Sejren blev grundlagt i de første 28 minutter af kampen, da Pjanic efter bare to minutter gjorde det til 1-0, efter 14 minutter var det langskudsskytten fra Romas kamp mod Barcelona, Florenzi, der scorede og efter 28 minutter var det Gervinho.

I anden halvleg blev der kort slået tilbage fra Palermo, da den tidligere verdensmester Alberto Gilardino reducerede til 3-1, og det blev også til 3-2 i overtiden ved Geancarlo Gonzalez. Dog fik Roma sat et sidste søm i kisten kort efter, da Gervinho igen kom på måltavlen.

Inter fik kun ét point i deres kamp mod Sampdoria på udebane. De var ellers bagud 0-1 indtil Nicklas Bendtners tidligere holdkammerat i Wolfsburg, Ivan Perisic, fik udlignet for Milano-klubben. Det uafgjorte point betyder umiddelbart, at Inter er på førstepladsen i Serie A, men en uafgjort eller en sejr til Fiorentina mod Atalanta vil skubbe Inter væk fra den.

Fiorentina spiller klokken 20.45, og det er en kamp, som kan ses direkte her på Tipsbladet.dk helt uden regning. Det gælder desuden alle kampe i Serie A og La Liga.