Napoli hentede sejr i overtiden

Napoli måtte i midtugen give fortabt i Champions League-kvalifikationen. Men de fik rådet bod på lidt af den skuffelse, da de i overtiden sikrede sig alle tre point i kampen mod Genoa.

Der blev taget hul på en sæson i den italienske Serie A denne weekend.

Her skulle Napoli altså se, om de kunne få rettet op på midtugens skuffende Champions League-exit, hvor Athletic Bilbao i stedet trak til læmgste strå og bookede en plads i Champions League-gruppespillet.

Men det så længe ud til at Napoli skulle levere endnu en skuffelse. Callejon bragte nemlig Napoli foran efter bare tre minutters spil. Men efter 40 minutters spil var Mauricio Pinilla altså på pletten for værterne, og han gjorde det til 1-1. Den stilling holdt til langt inde i dommerens overtid. Lige indtil nyindkøbte Jonathan de Guzman scorede sejrsmålet, og sikrede Napoli alle tre point.

Også i Udine var smilene brede. Her sørgede Antonio Di Natale nemlig for, at Udinese kunne hente sine første tre point i denne sæson, da Udinese vandt 2-0 over Empoli.

På Sicilien var det ellers tæt på, at Simon Makienoks nye klub, Palermo, fik den bedst mulige start på livet i Serie. Efter syv minutter bragte Dybala Palermo foran, og den stilling holdt helt indtil det 90. minut, hvor Sampdorias Gastaldello gjorde det til 1-1.