Juventus tabte første lokalderby i 20 år

Andrea Pirlo scorede smukt på frispark, men det var ikke nok for Juventus, der tabte med 2-1 til Torino. Det var første gang siden 1995.

Med en sejr over lokalrivalerne fra Torino kunne Juventus så godt som have sikret sig det italienske mesterskab. Sådan skulle det dog ikke gå. Byens normale lillebror blev den store, da der i dag var derby i Norditalien.

Det var ellers Juve, der kom foran. Andrea Pirlo sparkede et udsøgt frispark på undersiden af overliggeren og i mål efter 35 minutter, men ti minutter senere udlignede Torino ved Matteo Darmian.

1-1 var stillingen ved pausen, men det varede ikke længe. Efter 57 minutter kom Torino foran, da Fabio Quagliarella omsatte Darmians oplæg til mål, og eftersom der ikke blev scoret yderligere, vandt hjemmeholdet.

Det var første gang siden 9. april 1995, at Torino slog storebror Juventus, men det overlever Den gamle dame formentlig. Klubben er fortsat 14 point foran Lazio, der spillede 1-1 mod Chievo.

I den anden ende af tabellen vandt konkursramte Parma over Palermo med 1-0 på hjemmebane. Holdet ligger dog fortsat på sidstepladsen.