Inter nappede sejren mod Roma til sidst

Intet ville lykkes for Icardi lige indtil, der var spillet 88 minutter, da Inter slog Roma med 2-1.

Roma var i begyndelsen af sæsonen nærmeste udfordrer til Juventus om førstepladsen i Serie A. Nu ser det mere ud til at Lazio tager andenpladsen og Roma derfor må se sig selv på tredjepladsen.

Det må de især indse efter deres kamp i Milano mod Inter, hvor de havde svært ved at holde fast. Her var det særligt Icardi, der var en kontant trussel foran Roma-målet.

Det startede fint for Inter, der kom foran efter 15 minutter ved Hernanes, der fejrede målet ved at lave et vildt badut-spring. I anden halvleg kom Roma tilbage, da Nianggolan scorede til 1-1. Herefter vågnede Inter for alvor op og kørte hårdt mod målet, hvor det særlig var Icardi, der kunne være blevet skurk med fire afbrændere.

Men det femte forsøg blev ikke til en afbrænder. Der fik han vendt godt rundt i feltet og smækket bolden i netmaskerne til vild jubel, da der var spillet 88 minutter. I tillægstiden havde Inter flere gode chancer for at slå sejren helt fast, da Roma stillede sig længere frem. Her var en af synderne Lukas Podolski, som betød, at det ikke blev til mere.

Med det sejren rykker Inter forbi Milan op på syvendepladsen, mens Roma mister et skridt i topkampen. Lazio har nu muligheden for at rykke tre point fra dem med en sejr over Chievo søndag.