Dybala holdt legestue mod Torino: Nu oppe på 10 mål i seks kampe

Paulo Dybala leger videre i Serie A, og denne gang skete det i Torino-derbyet.

Paulo Dybala er allerede oppe på 10 scoringer i Serie A efter blot seks kampe, og de to seneste mål kom i derbyet mod Torino, som også går under navnet Derby Della Mole opkaldt efter Mole Antonelliana.

Her blev det aldrig Torinos dag, som måtte gå fra banen med et nederlag på 0-4 mod Juventus, som kampen igennem virkede overlegne - og her var særligt Paulo Dybala i en klasse for sig. Derfor var det heller ikke underligt, at det var ham, der åbnede målscoringen i kampen.

Det gjorde han efter en bolderobring foran Torino-feltet, som Miralem Pjanic og Blaise Matuidi stod for, mens Dybala kunne overtage bolden og resolut sende bolden i kassen til 1-0.

Kort efter modtog Torinos Baselli sit andet gule kort, hvilket også betød, at Torino måtte spille i undertal i omkring 80 minutter, hvis man medregner tillægstid. Det gjorde selvsagt ikke tingene nemmere for Torino, og kort inden halvleg gjorde Pjanic det til 2-0 efter et skud lidt udenfor feltet.

I anden halvleg fortsatte Juventus dominansen, og efter et hjørnespark kunne Alex Sandro dreje bolden i mål, og med kort tid tilbage af kampen kom Dybala for anden gang på måltavlen, da han kunne vippe bolden over Sirigu, og så stod der 4-0 på måltavlen.

Juventus er dermed stadig på maksimumpoint, og de deler førstepladsen med Napoli, som har en målscore der er to mål bedre end 'Den Gamle Dames'. I næste runde skal Juventus møde Atalanta.