AC Milan overvandt bundprop til sidst

Crotone var en overraskende stor mundfuld for AC Milan, der dog endte med at vinde kampen.

AC Milan havde svært ved for alvor at sætte spillet mod Crotone, og efter godt 25 minutters spil bragte gæsterne sig også foran. AC Milan stod på hælene i en kontra, som endte hos Rohden i feltet. Han fik halvt liggende skovlet bolden hen til Falcinelli, som sparkede bolden i kassen.

Milaneserne kom dog på uafgjort inden pausefløjtet, da Pasalic scorede for den tidligere fodboldstormagt. Efter pausen havde Niang en gylden mulighed for at bringe hjemmeholdet foran, men han misbrugte et straffespark.

Det så længe ud som om, at Crotone ville overraske alle og få et point med fra Milano, men fem minutter før slutfløjtet gjorde Lapadula det til 2-1. Crotone rykker dermed ned på sidstepladsen, mens AC Milan overtager andenpladsen foran Roma, som senere spiller mod Lazio.