38-årige Luca Toni Serie A-topscorer

Juventus smed sejren i sidste sekund, da de spillede 2-2 i sæsonens sidste ligakamp. Verona var modstanderen, som hjemme gav god modstand til mestrene.

Juventus har allerede sikret Serie A-titlen, men alligevel skal de sidste ligakampe i sæsonen lige overstås. Massimo Allegri stillede dog alligevel med en stærk opstilling for at holde spillerne varme og klar til næste uges Champions League-finale.

Det var en langsom første halvleg vi blev bud på i Verona. Luca Toni var den der kom tættest på i den første halve time, da han kom foran Buffon, men ikke kunne rette bolden ind i målet, hvorfor den gik lige forbi.

Med fire minutter igen var det dog Roberto Pereyra, der med en drømmekasse af en anden verden, krøllede bolden ind på flotteste vis ind i fjerneste hjørne til pausestillingen 1-0.

I anden halvleg vågnede Verona dog lidt op. Et flot kontrakangreb blev afsluttet af 38-årige Luca Toni som knastørt sparkede bolden ind bag Buffon. Det var Tonis 22. sæsonmål.

Det skulle dog ikke være nemt for hjemmeholdet. Fernando Llorente kom også på måltavlen, da han udnyttede et flot oplæg af Pereyra, som gjorde det til 2-1.

Den resterende anden del af anden halvleg var dog næppe noget at råbe hurra for. Lige indtil slut i hvert fald.

Med to minutter igen reddede Rafael et straffespark fra Carlos Tevez, men Jueventus dominerede fortsat, og alt tydede på at de skulle slutte på toppen. Men sådan skulle det ikke være.  For i to minutter tillægstid blev indskiftede Simone Pepe udvist for en tackling bagfra, hvorefter Juanito headede Verona på 2-2 i de døende sekunder.

Verona kunne med det enkelte point glæde sig over at deres 38-årige målsluger Luca Toni blev Serie A-topscorer, mens Juventus kan se direkte videre mod Champions League-finalen på lørdag.