Wass-scoring i vild Celta-nedtur

Celta Vigo var i overtal og foran med 3-1 mod Las Palmas, men fik sensationelt kun 3-3 med fra kampen.

Celta Vigo var storfavoritter, da Las Palmas søndag gæstede i Liga BBVA. Her lå alt da også til værterne, der undervejs kom i overtal og foran med sikre cifre. Las Palmas kæmpede dog voldsomt, og fik på utrolig vis point med fra kampen.

Celta Vigo startede bedst, og allerede efter seks minutter kom Fabian Orellana tæt på. Efter godt oplæg fra Iago Aspas misbrugte han dog sit tilbud. Kort efter kom Duran Dolito tæt på, inden gæsterne dummede dig to minutter senere. Javi Varas leverede en grim tackling i feltet, og blev smidt ud. På det efterfølgende straffespark omsatte Fabian Orellana køligt til 1-0.

Situationen blev yderligere positiv for værterne kort efter. Efter 18 minutters spil opfangede danske Daniel Wass en løs bold i feltet, og sparkede sikkert 2-0 føringen hjem. Det vækkede Las Palmas, der nu intet havde at tabe. Efter 22 minutters spil blev en stikning serveret til Sergio Araujo, der reducerede og skabte ny spænding.

I en vild kamp var Jonathan Viera tæt på udligningen midtvejs i første halvleg, inden de to mandskaber tog den mere med to, og kunne gå til pause med 2-1 på tavlen.

To minutter inde i anden halvleg leverede Aspas nyt godt oplæg, inden Duran Nolito øgede til 3-1. Så var den kamp lukket - Troede man! Las Palmas fightede nemlig med alt, hvad gæsterne havde i sig, og det endte ud i et sandt mirakel på en sen søndag. Sergio Araujo snød lidt heldigt Celta-keeperen med et spark fra distancen, og pludselig var stillingen 3-2.

Det skabte et større stormløb trods undertal, og med et kvarter igen blev jublen total hos gæsterne. Sergio Araujo lagde bolden af til David Simon, der bragede udligningen i nettet. En stor nedtur var på vej for Celta Vigo, der straks gik på jagt. Holdet tabte dog points med 3-3 i en vild kamp, der gav stor moral til gæsterne fra Las Palmas.