Villarreal slog Getafe ud af Copa Del Rey

Villarreal spillede sig torsdag aften videre i Copa Del Rey, da de besejrede Getafe 1-0 og sikrede sig dermed en samlet 2-0-sejr, og skal dermed stå overfor FC Barcelona i semfinalen.

Det var på forhånd en svær opgave, som Getafe gik ind til, da de torsdag aften spillede returopgør mod Villareal i den spanske Copa Del Rey. Villarreal havde nemlig vundet det første opgør på sin hjemmebane med 1-0, og derfor var Getafe tvunget til at hive en sejr ud af ærmet, hvis de ville have mulighed for at stå overfor FC Barcelona i semifinalen.

Det var dog ikke til at se i kampens første halvleg, at der var masser at spille for. Der var nemlig ikke mange chancer at berette om, men i anden halvleg begyndte især Getafe at bide mere fra sig.

I flere omgange kom de frem til gode muligheder, men gang på gang fik Villarreal reddet kastanjerne ud af ilden, og derfor virkede det som om, at det ville blive Villarreal som skulle trække det længste strå jo længere kampen skred frem.

Og den fornemmelse viste sig at holde stik. For i det 77. minut røg en tilfældig bold ind til Villarreals Gerard Moreno som helt umarkeret kunne afdrible målmanden og sende Villarreal i front med 1-0.

Den stilling holdt helt til slutfløjtet, og dermed kunne Villarreal sikre sig adgang til semfinalen i Cpa Del Rey, hbor de skal stå overfor FC Barcelona.