Stærk Bale bag Real-sejr

Gareth Bale viste sig frem på flotteste vis med mål og storspil i Real Madrids 3-0-sejr over Espanyol.

Så kom den første sejr i 2015 for Real Madrid. Kongeklubben vandt med 3-0 hjemme på Santiago Bernabeu mod gæsterne fra Espanyol, og det skal klubben blandt andet takke en velspillende Gareth Bale for.

Den walisiske profil lagde ud med at lægge en fremragende aflevering til Cristiano Ronaldo, der sikkert lagde bolden til rette for James Rodriguez, som effektivt sendte bolden i nettet til 1-0 efter 12 minutter.

Lige før 30 minuttersmærket kom Bale igen i fokus, da han tog sig kærligt af et frispark ved at tordne skuddet i kassen bag Francisco Casilla i Espanyol-buret.

I anden halvleg fik Fabio Coentrao rødt kort efter en voldsom tackling på José Canas, men det satte ikke en stopper for Real Madrids fremdrift. Nacho scorede nemlig til 3-0 med et kvarter tilbage af kampen.

Med de tre point øger Real Madrid føringen i Primera Division, hvor de nu har fire point ned til Barcelona og Atlético Madrid på anden- og tredjepladsen.