Sen Griezmann-perle redder Atletico

Atletico Madrid var trods drømmestart tæt på at skuffe ude mod Atheltic Bilbao, men en sen træffer fra Antoine Griezmann sikrede 2-2.

Atletico Madrid ligner et hold, der er sat af i kampen om det spanske mesterskab. Otte point er holdet efter Real Madrid på førstepladsen efter ny skuffelse søndag, hvor Athletic Bilbao lykkedes med at spænde ben for Atletico-holdet, der dog fik uafgjort og 2-2 med en smuk scoring fra Griezmann i slutfasen.

Det lidt skuffende udbytte tydede ike meget dog på for Atletico i kampens indledning. Her sikrede Koke nemlig gæsterne en drømmestartede, da han fik foden på et indlæg og nettede til 0-1. Det fik Bilbao frem med flere store chancer, inden udbyttet kom kort før pausen. Inigo Lekue hamrede bolden i mål fra kanten af feltet med fire minutter til pause, og så var det helt lige før anden halvleg.

Ti minutter efter pausen blev ondt værre for Atletico Madrid. Oscar de Marcos nåede flot op til et indlæg, og med et kraftfuldt hovedstød pangede han Athletic Bilbao i spidsen med 2-1. En stilling der så ud til at kunne gøre livet ualmindeligt surt for gæsterne.

I slutfasen blev der dog skabt spænding. Antoine Griezmann huggede til bolden fra distancen, og med en perle af et mål skabte franskmanden balance. Det var dog ikke mere end et enkelt point værd, da Atletico ikke fik scoret yderligere i slutminutterne.

Med 2-2 er Atletico nummer fire i den bedste spanske række, mens Bilbao indtager syvendepladsen.