Seks mål og et rødt kort i remis mellem Betis og Celta

Real Betis kom bagud på hjemmebane mod Celta Vigo, men et heldigt straffespark satte gang i holdet, som også kom foran. Det hele endte dog uafgjort mellem de to danskerklubber.

Det rutsjede frem og tilbage i kampen mellem Betis og Celta, som endte med en pointdeling, da den endte 3-3.

Celta Vigo havde et kæmpestort overtag mod Real Betis, som efter et kvarter også udmøntede sig i et mål. Et fladt indlæg fra venstresiden passerede hele vejen igennem feltet, hvor Daniel Wass samlede den op, og sparkede den fladt ind i feltet igen, hvor Iago Aspas lurede på bagerste stolpe og sendte bolden i kassen.

Mod slutningen af første halvleg kom Betis bedre med i kampen, og ud af det blå fik de et straffespark efter 40 minutter, da Petros bakkede ind i Fontas i feltet. Castro havde efterfølgende ingen problemer med at sparke bolden i kassen.

Efter pausen kom Betis rigtig godt ud, og unge Sanabria gjorde det også til 2-1 til hjemmeholdet efter en flot aflevering, som Sanabria egentlig fik et lidt for langt touch på rundt om målmanden, men han nåede den alligevel først og smækkede den i mål.

Betis havde fuldstændigt styr på kampen herefter, men pludselig kom Celta i en kontra, hvor Bongonda lige akkurat nåede den på mållinjen, inden han smækkede den i feltet. Her kunne Iago Aspas fuldstændig ugeneret guide bolden ind i netmaskerne, og så var kampen pludselig lige igen.

Et hjørnespark førte dog til, at Real Betis endnu engang kom foran, da Pezzella kom stormende og kraftfuldt headede bolden ind, men endnu engang var man også vidne til usædvanlig sløvt forsvarsspil. Riza Durmisi burde også have fået en assist til sit navn, da han ved at sparke bolden bag om sit støtteben satte en modspiller fuldstændig af i feltet, men Castro formåede ikke at sparke den i kassen.

Fem minutter før tid smækkede Daniel Wass et hjørnespark ind, og det havde en fuldstændig umarkeret Roncaglia ikke svært ved at heade ind. I slutminutterne fik Petros  raget sit andet gule kort til sig, og dermed måtte han forlade banen kort før tid.

Riza Durmisi spillede en flot kamp for Betis, men Daniel Wass overstrålede ham med sine to assists. I det sidste kvarter kom Pione Sisto også på banen, men han formåede ikke at præge kampen.