Real Madrid slog Krohn-Dehlis Celta i målfest

Fem mål i første halvleg og en 4-2-sejr til Real Madrid er facit, efter storklubben sent søndag aften gæstede Celta Vigo med Michael Krohn-Dehli på holdet.

Det var både underholdende og målrigt, da Real Madrid slog Celta Vigo med 4-2. Målene begyndte tidligt; der var blot spillet ni minutter, da Nolito bragte Celta Vigo foran. Han satte to Real Madrid-spillere af med sine driblinger i venstre side, og efter et træk ind i feltet sparkede han bolden fladt i det korte hjørne.

Den føring fik kun lov til at stå i syv minutter, før Toni Kroos bragte balance i målregnskabet. Han opfangede en løs bold i Celtas felt, og så sparkede han den ellers op i nettaget uden chance for hverken forsvaret eller målmand Sergio Alvarez.

Målene væltede ind i denne periode af kampen, og otte minutter senere scoredee Javier Hernandez. Han indgik i et godt opspil med James Rodriguez i Real Madrids højre side og blev til sidst fri med Celta-keeperen. Her svigtede mexicaneren ikke og scorede for anden kamp i træk efter sit sejrsmål mod Atletico i Champions League i onsdags.

Efter 28 minutter, blot fire minutter efter Hernandez' føringsmål, kom Celta dog på 2-2. Santi Mina løb inden om Marcelo, og helt fri med Iker Casillas sparkede han på stolpen. Han kunne dog selv følge op og sparke riposten i mål fra to meters afstand.

Herpå fulgte en scoringspause på hele 16 minutter. Kort før pausen fangede Cristiano Ronaldo Celta-forsvaret ude af balance med sin aflevering til James Rodriguez. Han tog et par træk ind i banen fra højre side og sparkede på mål. Lidt heldigt blev bolden rettet af og snød fuldstændig Alvarez i målet.

2-3 var stillingen ved pausen efter en medrivende og svært underholdende første halvleg.

Efter pausen fortsatte holdene i samme stil, hvor angreb var det eneste, de brugte krudt på, og forsvar var noget, de havde opgivet forlængst. Chancer var der nok af i begge ender, og det eneste, der manglede, var målene. For mens første havleg bød på fem af slagsen, vi skulle helt hen til det 69. minut, før det første kom efter pausen.

Igen var det Hernandez, der slog til. Og igen var det på baggrund af ufatteligt dårligt forsvarsspil. Hernandez foretog et simpelt dybdeløb fra venstre side, og Sergio Ramos kunne helt ugeneret lægge bolden ned bag Celta-forsvaret. Alene med keeper Alvarez svigtede Hernandez ikke.

Med sejren fastholder Real Madrid presset på FC Barcelona. Holdet er fortsat to point efter, men Celta Vigo ligger nummer i i La Liga.