Real Madrid holder fast i Barcelona: Ronaldo scorer mål nummer 50

Med en sejr på 3-1 over Malaga er forskellen mellem Real Madrid og Barcelona i den spanske La Liga på to point, ligesom den også var inden, hvor Barcelona tidligere på lørdagen vandt 2-0 over Valencia.

Real Madrid kom foran efter 24 minutter på Sergio Ramos på oplæg af Cristiano Ronaldo. I anden halvleg kunne Critiano Ronaldo have scoret sit mål nummer 50 i denne sæson, da han stod foran straffesparkspletten, men indersiden af stolpen ville ikke sende bolden samme vej som Ronaldo.

Dog fik James to minutter efter sat bolden i mål. Juanmi fik reduceret for Malaga, men tættere kom gæsterne ikke. Og i overtiden fik Ronaldo sit mål nummer 50, da Javier Hernandez spillede Ronaldo helt åben foran et tomt mål, så bolden bare skulle styres ind.

Det var dog også en kamp, hvor Real Madrid undervejs måtte undvære både Luka Modric og Gareth Bale, der begge gik ud med skader. Det vides endnu ikke hvor stort omfanget er af de skader. Gareth Bales kom allerede efter tre minutter af kampen.

I næste runde fortsætter duellen mellem Real Madrid og Barcelona, hvor Real skal møde Michael Krohn-Dehlis Celta på udebane. Barcelona skal ligeledes på udebane, men de bliver indenfor bygrænsen, når de møder Espanyol.