Malaga taber terræn i toppen

Malaga missede muligheden for at hænge på i toppen af Liga BBVA, da Athletic Bilbao tog det ene point i søndagens duel.

Malaga var under pres forud for søndagens udekamp mod Athletic Bilbao. På syvendepladsen i Liga BBVA havde holdet syv points op til Villareal på sjettepladsen, der sikrer europæisk fodbold i den kommende sæson. En sejr var derfor målet, men Athletic havde andre planer.

Malaga startede ellers opgøret bedst med gode tilbud til både Ricardo Horta og Javi Guerra. Mikel Rico blev nærgående med et hovedstød for Bilbao midtvejs i første halvleg, der ikke bød på scoringer.

Efter pausen startede Athletic Bilbao med gode tilbud, inden Malaga på ny overtog initiativet. Det var dog et kæmpende hjemmehold, der kom i spidsen. Mikel San Jose bragte Bilbao på vindersporet, men der var ikke en føring, der blev forsvaret længe.

Med 12 minutter igen kunne Javi Guerra nemlig sikre 1-1 træfferen, der blev opgørets sidste. Med det uafgjorte resultat er Athletic Bilbao at finde på ligaens 13. plads, hvor kun tre points dog adskiller holdet fra nedrykningsstregen.