Malaga snublede i Pamplona

Malagas forhåbninger om at overhale Valencia og overtage Primera Divisions tredjeplads led igår et knæk, da holdet på udebane spillede 1-1 mod Osasuna.

Efter en skuffende efterår, hvor resultaterne langt fra matchede de skyhøje ambitioner i Malaga, har et positivt forår bragt holdet fra Solkysten med i kampen om La Ligas tredjeplads. Men hvis drømmen om Champions League-fodbold i næste sæson skulle holdes i live, var kravet en sejr over Osasuna i Pamplona.

Sådan skulle det imidlertid ikke gå, og det nyrige andalusiske flagskib måtte tage skuffede hjem med et 1-1 resultat.

Efter en mål-løs førstehalvleg var det hjemmeholdet, der åbnede scoringen kort inden i anden halvleg, da Nino resolut headede Osasuna foran. Det var ellers Malaga der hidtil havde haft de største chancer i kampen, hvor Nacho Monreal bl.a. så et forsøg prelle af på stolpen.

Gæsterne kom dog tilbage i kampen med små 25 minutter igen, da den tidligere Villareal-spiller Santi Cazorla sendte bolden flot i nettet fra distancen.

Selvom Malaga havde flere chancer til at vinde kampen, blev det ikke til mere. Dermed ligger holdet fortsat tre point efter Valencia i kampen om den vigtige tredjeplads, mens Osasuna indtager ottendepladsen.