Levante slog Eibar efter lyn-comeback

To mål på to minutter betød, at Levante tog det tre point mod Eibar.

Efter en ellers flot sæson har de spanske oprykkere SD Eibar tabt pusten i de seneste seks kampe i La Liga, hvor de har måtte indkassere nederlag på nederlag, og i aften måtte de gå fra banen mod Levante med det syvende nederlag i træk.

Kampen startede ikke særlig dramatisk, og første i det 55. minut blafrede målnettet i Levantes ende. Eibars Borja Ekiza fik bolden i højresiden, og hans indlæg ramte Saul Berjon, der på fantastisk vis flugtede bolden direkte i mål.

Føringen varede kun ti minutter, da Levantes Tono forsøgte noget, der lignede et skud. Men bolden endte hos David Barral, der med hælen fik bolden i mål nær den ene stolpe.

Eibar nåede nærmest ikke at trøste sig selv, før Levante scorede igen to minutter senere. Efter en meget forvirring og en masse mislykkede clearinger fra Eibar-forsvaret var Kalu Uche pludselig alene med målmanden og kunne let gøre det til 2-1.

Og til sidst måtte Eibar også indkassere et rødt kort til Dani Garcia, der fik sit andet gule kort et enkelt minut før tid.

Sejren var rigtig vigtig for Levante, der med de tre point røg over nedrykningsstregen.