Krohn Dehli og Celta Vigo delte

Michael Krohn Dehli fik en time på grønsværen, da Athletic Bilbao og Celta Vigo spillede uafgjort.

Celta Vigo har fået en flot start på La Liga, og kunne med en sejr lørdag spille sig yderligere til tops. Modstanderen fra Athletic Bilbao havde dog brug for points i bunden, og to kæmpende mandskaber endte med en pointdeling efter en 1-1 forestilling, hvor Michael Krohn Dehli spillede i en time.

Hjemmeholdet fra Athletic Bilbao fik hurtigt lagt et tryk, og efter seks minutters spil fik holdet straffespark. Det omsatte Aritz Aduriz sikkert til 1-0, og så var der lagt op til et pres fra gæsterne.

Det kom dog ikke for alvor i en chancefattig første halvleg, hvor mange spilstop prægede billedet. 1-0 blev resultatet ved pausen.

I anden halvleg blev det ikke meget bedre på chance-fronten, hvor de to hold havde svært ved at spille sig frem til chancer. Michael Krohn Dehli blev skiftet ud efter en time, men kampen stod fortsat stille. Celta Vigo skulle dog også blot bruge en enkelt, for at skabe balance med tyve minutter tilbage.

Nolito var på pletten, og han var tæt på at sikre sejren, da en sen afslutning gik tæt forbi den ene opstander. Scoret blev der dog ikke yderligere, og dermed kunne de to mandskaber hver tage et point med fra opgøret.