Krohn-Dehli og Celta drillede mestrene

Michael Krohn-Dehli og holdkammeraterne fra Celta Vigo fik et imponerende resultat med sig fra Vicente Calderon, hvor det blev til 2-2 mod Atletico Madrid.

Celta Vigo med Michael Krohn-Dehli i startopstillingen hentede lørdag aften et af de mere uventede point, da holdet spillede 2-2 med mestrene fra Atletico Madrid på udebane. Dermed kan danskerklubben fortsat kalde sig ubesejret i Primera Division i denne sæson.

Det hele startede godt for Celta Vigo, der bragte sig foran allerede efter 19 minutter ved Pablo Hernandez, der scorede med hælen, men allerede inden pausen havde Atletcio Madrid fået vendt billedet på hovedet. Kort efter den halve time udlignede Miranda, og ti minutter senere blev det også 2-1 ved den målfarlige forsvarsspiller Diego Godin.

Så troede de fleste nok, at der ventede tre Atletico Madrid-point forude, men Celta Vigo lod sig ikke sådan slå ud, og efter 53 minutter sikrede gæsterne sig det ene point, da Nolito omsatte et straffespark til slutresultatet 2-2.

Michael Krohn-Dehli blev pillet ud efter 88 minutter.