Gameiro og Krohn-Dehli gjorde det onde ved Celta Vigo

Der var ingen slinger i valsen for Sevilla, der hjemme på Ramon Sanchez Pizjuan sikkert vandt 4-0 over Celta Vigo.

Allerede i kampens allerførste minutter var der fare på fære hos Celta Vigo. Michael Krohn-Dehli, sendte en glimrende bold ind i feltet, hvor Benoit Tremoulinas dukkede op og headede bolden snært forbi venstrestolpen.

20 minutter efter fortsatte Sevillas det store pres - denne gang var det Timothee Kolodziejczak, der på et hjørnespark udfordede den unge Celta-keeper Ruben Blanco. I samme minut sendte Steven N'Zonzi bolden kort forbi stolpen.

Allerede to minutter efter gav kampens dommer Carlos Gomez Sevilla en kæmpe chance, da han til straffespark efter en forseelse fra Sergio Gomez. Straffesparket skulle Kevin Gameiro tage sig af, og det gjorde han ikke særligt godt. Den franske angriber, der ellers har været i fantastisk form i denne sæson, sparkede lige dér, hvor alle målmænd ønsker det. Ikke alt for langt ude ved stolpen og i omtrent 30 centimeters højde.

Som forventet reddede Ruben Blanco straffesparket, og så var der krise hos ellers farlige Kevin Gameiro.

Det var som om det brændte straffespark gav Celta Vigo et kæmpe boost. Chancer til Sergio Gomez og Fabian Orellana tilfaldt sig kort før pausen, men det var Sevilla, der bragte sig i front.

Ever Banega sendte et perfekt eksekveret indlæg ind fra højresiden, som blev timet perfekt af den franske midtstopper Adil Rami, der perfekt steg op og headede bolden ind ved venstrestolpen. 1-0 til Sevilla, der også var stillingen ved pausen.

Efter pausen fortsatte Celta Vigo sin dominans - Gustavo Cabral fik blandt andet en stor chance, men som så mange gange i første halvleg formåede Celta Vigo ikke at udnytte presset.

Det gjorde Sevilla dog. Kort før den første time blev Kevin Gameiro sendt i dybden af Michael Krohn-Dehli, og efter et langt træk forbi sin direkte oppasser kunne den franske angriber gøre det til 2-0.

Tre minutter efter var det Ever Banega, der sendte Gameiro i dybden - denne gang var det en sikker inderside mellem benene på en ellers velspillende Ruben Blanco, der gav Celta Vigo dødsstødet. 3-0, og så var den kamp mere eller mindre afgjort.

Resten af kampen foregik med Celta Vigo i boldbesiddelse, men Eduardo Berizzos mandskab formåede ikke at score. Det gjorde danske Michael Krohn-Dehli dog, da han da fire minutter før tid blev sendt i dybden af Vitolo. Den danske midtbanespiller efterlignede holdkammeraten Gameiro, og sparkede iskoldt bolden i mål til 4-0.

Det resultat kan Sevilla og Unai Emery dermed tage med sig til returopgøret på Michael Krohn-Dehlis tidligere, og Daniel Wass' nuværende, hjemmebane Balaidos.