Forsvarsbrøler koster Real Sociedad

Elche og Real Sociedad lukkede 32. spillerunde i Spanien, og det blev med en sejr til hjemmeholdet, som kom tættere på netop gæsterne i tabellen.

Det har ikke været nogen stor sæson for Real Sociedad, og en sejr ville ikke rykke dem mange steder. Dog ville det naturligvis give muligheder fremover, og derfor jagtede de alle tre points naturligvis.

Estadio Martinez Valero var dog ikke så gavmilde ved gæsterne.

En halvlsøj første halvleg så holdene gå til pause med hjemmeholdet som de mest dominerende, hvorfor de også var foran 1-0.

Målet blev scoret af Jonathas, som udnyttede en kæmpe forsvarsbrøler hos gæsterne, som ikke kunne cleare den ordentligt, og i stedet næsten lagde den i fødderne på den brasilianske angriber.

I anden halvleg fortsatte Jonathas dominansen. De kom frem til klart flest chancer i en meget fysisk præget kamp.

Sociedad satsede offensivt, da David Moyes satte Aggiretxe og Carlos Vela ind midt i anden halvleg.

Det hjalp dog ikke meget, og derfor måtte de gå tage hjem til baskerlandet med et nederlag på 1-0. En sejr for hjemmeholdet, som rykker dem kun fire points fra netop Sociedad.